Dekk et trendy middagsbord

Det er ikke alltid like enkelt når du skal dekke på til festbordet. De ulike trendene innenfor interiør og borddekking endrer seg stadig. Det kan derfor komme på sin plass med en aldri så liten oppdatering når det gjelder trender innen borddekking. Du kan også velge å dekke middagsbordet ved å bruke de fargene som er aktuelle i motebildet.

Du kommer langt med tradisjonell borddekking om du ønsker å imponere litt. Det finnes alltid en god anledning til å dekke middagsbordet til fest. Det er da viktig å sørge for at du har nok middagstallerkener og bestikk slik at alt matcher. I tillegg er det viktig at du har glass som passer til anledningen. Flotte glass kan være avgjørende for middagsbordets helhetsinntrykk.

Inviter til et festbord

Dersom du har invitert til middag er det alltid like spennende å se hva gjestene dine synes om borddekkingen. Du kan enkelt dekke på med duk og matchende servietter for å få det riktige uttrykket. Det er enkelt å finne frem til riktige farger om du tar hensyn til årstid eller anledning. Du finner alltid lekker bordpynt i en interiørbutikk.

Hvis du har invitert gjester kan du benytte lekker bordpynt, som kan utgjøre en stor forskjell på festbordet. Du kan her velge å brette servietter i ulike farger, eller å holde deg til samme farge på hver kuvert. Hvordan du dekker festbordet ditt kommer mye an på om anledningen er formel eller ikke. Til det formelle festbordet bør du oppdatere deg i forhold til borddekkingsregler.