Hvordan lage pizza hjemme

Det  å lage hjemmelaget pizza er ikke alltid enkel sak. Derimot kan du finne mye inspirasjon på nett om du ønsker å finne nye måter å lage pizzaen på. Her vil du finne mange alternative måter å lage deigen. Det er ikke alltid like lett å lage en sprø og smakfull pizzadeig. Det finnes derfor mange oppskrifter og triks som kan være med på å bidra til at deigen bli vellykket.

Den italienske pizzaen er kjent for å smake godt grunnet den tynne og sprøe deigen. Norsk pizzadeig kjennetegnes derimot av at den er tykk og mettende. Hvordan du liker pizzaen din er opp til deg. For at deigen skal bli sprø og tynn, kan du også benytte deg av en pizzastein i steikeovnen. Du kan også benytte pizzastål, pizzaovn eller bruke sterk varme i stekeovnen.

960m
5d9c90e8a57a5

Lag hjemmelaget pizzafyll

Når du lager din egen pizza kan du selv kombinere den smakstilsetningen som du ønsker. Ved å kombinere det riktige pizzafyllet til deigen vil du garantert få en smakfull pizzaopplevelse. Det gjelder da å finne frem til den smaken som du selv foretrekker. Mange velger derfor å lage pizzasausen selv. Du lager enkelt pizzasausen ved å begynne med en vanlig tomatsaus. 

Pizzasausen blir god om du benytter knuste tomater, for deretter å tilsette ulike krydder. Deretter tilsetter du fyllet som du foretrekker å ha på pizzaen. Det er bare fantasien som setter grenser på hva du kan tilsette på pizzaen av kjøtt og grønnsaker. Til sist tilsetter du favorittosten din, før du deretter setter pizzaen i steikeovnen.

sous-dlya-piccy-recepty-s-foto-1
tomatny-sous