Oppdag de skjulte matskattene i Oslo

Oppdag de skjulte matskattene i Oslo Er du matlei? Føler du at du har lyst til å prøve noe nytt, men du aner ikke hva? Da er du nok ikke alene. Heldigvis er det flust av spennende restauranter og spisesteder i hovedstaden. Hva med å prøve ut en ny restaurant i Oslo sentrum? Du er garantert å finne smaker du aldri har opplevd maken til. Her er to tips til å finne de skjulte smakene hovedstaden har å by på:

Unngå de største og mest populære gatene

Går du langs de mest kjente gaten i Oslo er det vanskelig å finne de spennende smakene. Plasser som Karl Johan og Aker Brygge har bare «mainstream» spisesteder som du finner i alle land og byer. Skal du oppdage en ny smak må du gjerne litt bort fra disse plassene. Her er det pengene som styrer. De største kjedene har naturligvis mer kapital å gå på og kan derfor kjøpe plasser i de mest folkerike gatene. Plasser som Grünerløkka, Carl Berner og Grønland har mye utradisjonell og spennende mat. Her får du garantert en eksotisk opplevelse.

Sjekk TripAdvisor

Å snuble over en restaurant med nye smaker er ikke alltid like lett. Er du sulten og vandrer rundt er det lett å gå for den sikre løsning og besøke en plass du vet du liker maten. Derfor kan TripAdvisor være til stor hjelp. Her får full oversikt over spisestedene som finnes rundt deg, og tilbakemeldinger fra andre besøkende. Ofte er det også bilder over menyen og matrettene som er der. Bon appetit!