Her spiser du brunch i Oslo

Sugen på en sen frokost?

Men usikker hvor de beste brunch- stedene er?

Her er plasser du burde sjekke ut for brunch i Oslo:

Miss Sophie: 

Inspirert av Miss Sophies romantiske reiser fra Paris til New York, er restauranten en ypperlig plass dersom du vil sitt med vennene dine og snakke om ukens hendelser. Nyt en forfriskende smoothie bowl eller spis pannekaker som en ekte amerikaner med lønnesirup. Foretrekker du en fransk stil kan du bestille grillet croissant med nutella og banan. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte en deilig Oslo brunch.

The Salmon 

Elsker du norsk laks er The Salmon plassen for deg. Bestill den populære varianten av egg benedict og røkelaks og kjenn en eksplosjon av smaker! Her forsyner du deg i vakre omgivelser sentralt på Tjuvholmen. Avslutt brunchen med en guidet tur i kunnskap senteret og lær mer om hvordan norsk lakseoppdrett foregår.

Oslo Raw 

Glad i søtsaker? Da må du besøke Oslo Raw! Her får du kaker du kan nyte med god samvittighet. Alt av råvarer er veganske og økologiske, så du trenger ikke bekymre deg for kaloriinnholdet. Samtidig ser maten veldig delikat ut, noe som gjør den Instagram vennlig.

Fru Hagen 

Rolig càfe midt på Grünerløkka. Menyen inneholder alt fra ulike egg- varianter, yoghurt, salater og supper. Rettene er enkle men smakfulle, og her det mulig å spise seg mett i behagelige omgivelser. Du kan også nyte brunchen ute med sikt utover flotte Grünerløkka.