Slik finner du de beste restaurantene når du er på reise!

Når du er på reise og bor på hotell, er du helt avhengig av å finne gode restauranter skal du ha gode middager. Sjeldent er hotellene utstyrt med eget kjøkken du kan benytte deg av. 

Bor du på hotell i Bergen eller i hvilken som helst storby er det utallige restauranter å velge imellom, men hvordan skal du finne de beste? Heldigvis er det relativt enkelt. Her er våre tips til å finne de beste restaurantene når du er på reise;

TripAdvisor

TripAdvisor er alltid et sikkerstikk. Her får du kart over beliggenheten til restaurantene i byen du er i, samt at det er rangert av tidligere besøkende kunder. Du kan lese deres tilbakemeldinger, i tillegg til at de rangert i stjerner fra 1-5, der 5 er beste og 1 dårligst.

Siden er også proppfull av bilder, slik at du kan danne deg et eget inntrykk over de ulike restaurantene.    

Ta beina fatt

Det er overraskende hvor mye du kan komme over bare å vandre rundt. Spesielt i storbyer er det mange skjulte perler som gjemmer seg rundt om i gatene. Utforsk nye plasser, og hvem vet? Plutselig snubler du inn på din nye favorittrestaurant.

Sightseeing kan være så mye mer enn å bare se på flotte bygg, skulpturer og shopping. Det er ingenting som er bedre enn å finne en ny og ukjent restaurant, selv ikke lokalbefolkningen vet om.  

Snakk med lokalbefolkningen

Dette er faktisk undervurdert. Ingen kjenner byen sin bedre enn lokalbefolkningen, og de skjulte perlene finnes ofte ved å spørre de som bor i byen.

lovetann-kaffebar