Hent matinspirasjon fra hovedstaden

Matlei? Det er det lite som slår å friske opp matvanene dine. Selv om hjemmelaget mat utvilsomt er det beste, er det ikke dumt å besøke noen matplasser i ny og ne for å hente litt inspirasjon. 

Sjekk inn på hotell i Oslo og kombiner sightseeing med restaurantbesøk der du tester ut nye og spennende smaker fra alle verdens kriker og kroker.

Her er noen matplasser i hovedstaden vi mener du burde besøke. 

Mathallen

Dette er en unik plass for deg som ønsker å oppleve mye nytt på en og samme gang. Mathallen som er en samling av en rekke smaksopplevelser av det beste fra både norsk og internasjonal mat, er plass du garantert vil bli glad i.

Uavhengig om du er en erfaren kjøkkensjef eller bare en nysgjerrig matentusiast, er mathallen en plass enhver vil finne inspirasjon fra. 

Oslo Street Food

Et spennende og litt annerledes matkonsept. Street Food består av en rekke av forskjellige matboder som inneholder mat fra forskjellige verdensdeler, der du enten kan smake litt av alt eller bestille en stor rett. 

Her trenger du heller ikke bestille bord. Gå inn, sett deg ned der det er ledig, og bestill maten du har lyst til å smake. Dette er en kulinarisk opplevelse av de sjeldne.  

Hallen Spiseri & Fiskeri

Om du foretrekker sjømat, er dette stedet for deg. Her kan du velge mellom et hav av sjøretter. Gjør som britene og spis den klassiske retten Fish and Chips, eller gå for en mer eksklusiv variant, nemlig Hummer. 

God fornøyelse!