Utforsk smakene i Vestfold

Planlegger du helgetur? 

Hva med en tur til Norges grønnsakhage? Med dyrkbar jord og et godt klima, produserer Vestfold over 20 prosent av landets grønnsaker. Tittelen som Norges grønnsakhage er derfor ikke ufortjent. 

Med et bredt utvalg av ferske, tradisjonsrike råvarer er Vestfold en smakfull opplevelse. 

Bo på hotell i Larvik eller lei hytte på Tjøme og kombiner Norges beste smaker med badeliv.

jordbrukslandskap_holstad_as_akershus-f-oskar-puschmann-nibio
еда-норвегия-первое-фото

Plasser å besøke i Vestfold

Besøk Larvik og se hvor vikingene etablerte seg i sin tid. Eller fisk laks fra Kjærra Fossepark. Larvik er en by med mye historie og flott natur. Nyt middagen på en av byen mange restauranter. Her får du alt fra tradisjonsrike retter til internasjonale, eksklusive menyer. 

Ønsker du å spasere i badetøyet fra sentrum ned til havet for soling og bading, er Sandefjord plassen for deg. Sandefjord gir deg en smak av sydenlivet og er perfekt om du kombinere byliv, shopping og bading. I byen er det også mat og drikke for enhver smak. Med flere internasjonale kokker er du garantert ett minnerikt måltid i nydelige omgivelser. 

Midt i Vestfold ligger Norges eldste by, Tønsberg. Med flott skjærgård og kulturopplevelser er Tønsberg verdt et besøk. Ta en båttur i skjærgården mens du nyter sommersolen, eller spis en bedre middag ved verdens ende. Tønsberg har mye å by på! 

Norges sommerby, Stavern byr på vandring i historiske omgivelser samtidig som du kjenner den gode sommerfølelsen. Stavern har milevis med kyststi og byen svømmer i kulturelle innslag. Plassen er også perfekt for deg som liker å utforske god mat. Spis fersk Sushi, en saftig burger eller pizza rett fra det italienske kjøkken. Her er det vanskelig å ikke finne sin favorittrett.

800px-Brygga_i_Tønsberg
Table_tales_sandefjord_oslo_region_e8c1a92d-7d61-4318-be76-c32cc196b1c0