Matinspirasjon fra det store utland

Gratinerte-squashbåter-5
Fingermalte-3

Du kan alltids hente inspirasjon fra utlandet når du skal planlegge ukens middager. Nordmenn reiser stadig mer og henter derfor inspirasjon fra sine utenlandsreiser. Hvis du må droppe utenlandsferien kan du med fordel bruke tid på å gjenskape de koselig restaurantmiddagene du pleier å nyte i utlandet. Ved å lese oppskrifter på nett vil du få masse inspirasjon til deilige matretter.

Det er populært å planlegge ukens middager ved hjelp av en ukemeny. Du tilpasser enkelt ukesmenyen ved hjelp av oppskrifter som er inspirert fra utlandet. Du vil derfor enkelt finne frem til de ingrediensene som du behøver i dagligvarebutikken. De ulike rettene krever at du setter deg inn i oppskriften slik at den blir så identisk som overhodet mulig.

Internasjonale matretter med norsk vri

Vi nordmenn er gjerne litt ekstra kresne i matveien. Det kan derfor være lurt å lage de internasjonale middagsrettene med en norsk vri. Du vil da være sikker på at middagen slår an hos samtlige middagsgjester som sitter rundt bordet. I tillegg til å tilberede de smakfulle rettene kan du også tilrettelegge for en internasjonal stemning rundt middagsbordet.

Dersom du skal invitere gjester til festlig lag kan du med fordel servere en internasjonal rett. Da kan det være morsomt å dekorere bordet med dekor som er inspirert fra utlandet. Du vil på denne måten klare å skape den koselige atmosfæren du har når du sitter rundt bordet i utlandet. Dine middagsgjester vil garantert like den internasjonale stemningen som du har laget til.

p_O
content_fotolia_82053231_subscription_xxl