Unn deg ro og velvære- få en sunnere livsstil!

Livsstil, kosthold og helse er tre begreper som henger tett sammen, og som du garantert hører mye snakk om. Med en sunn livsstil får du overskudd til alt det livet byr på, og sammen med fysisk aktivitet er kostholdet avgjørende for helsa vår.

Kosthold og fysisk aktivitet sier seg selv hva er, nemlig det å spise sunt- og variert, samt det å holde seg i nok aktivitet i løpet av en dag. Men hva annet må til for å oppnå kravet om en sunn livsstil?

En sunn livsstil handler om å leve balansert. Lavt stressnivå og avslapning er minst like viktig som kosthold og fysisk aktivitet for å oppnå en sunn livsstil. Derfor anbefaler vi på det sterkeste, at du unner deg selv litt ro og velvære med jevne mellomrom. Vårt tips; besøk et spa i Oslo.

Dette får du på et spa

Massasje, ansiktsbehandling- eller kanskje du foretrekker å kjenne svetten renne på grunn av en dampene varme i en sauna? På et spa kan du velge mellom utallige av avslappende behandlinger og bassenger med forskjellige temperaturer. Uavhengig om du har et høyt stressnivå, såre- og stive muskler, eller rett og slett treninger litt tid for deg selv, er du garantert en god behandling. 

Tilbring hele dagen eller bare noen timer, de fleste spa i dag har åpningstider fra morgen til kveld slik at du kan være der hele dagen. Det er også flere spa som har egne restauranter og kafeer, så om skulle du bli sulten er det enkelt å ta seg en matbit uten å avbryte spaoppholdet.

ava-770x540